Депутати БЮТ продовжать блокування трибуни Ради завтра

8 Грудня 2011, 19:06

"Фракція вирішила продовжити блокування завтра", – сказав він.

Він підкреслив, що фракція не бачить поки готовності парламентської більшості виконати їх вимоги в частині прийняття законопроекту, на якому наполягає БЮТБ.

Водночас він зазначив, що якщо Партія регіонів вирішить теж блокувати трибуну й президію Ради для того, щоб забезпечити роботу парламенту й не допустити її блокування БЮТБ, то його фракція у свою чергу буде робити все можливе для того, щоб такої роботи не було.

Крім того, він повідомив, що депутати його фракції не мають наміру ночувати в Раді.

Із Верховної Ради бютівці порямували до Київського СІЗО, щоб бути там, коли закінчиться судове засідання у справі Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, сьогодні Рада навіть не відкривала засідання. Депутати від фракцій Партії регіонів, Комуністичної партії та Народної партії залишили зал засідань Верховної Ради ще вдень.

Лідери фракції Ради на сьогоднішньому засіданні погоджувальної ради не змогли досягти компромісу щодо подальшої роботи парламенту в четвер.

Між тим, за прогнозами депутата під партії Литвина, в п'ятницю, 9 грудня, Рада працюватиме.

Як повідомлялося, депутати від БЮТБ заблокували трибуну Ради 6 грудня, вимагаючи декриміналізації статті, за якою засуджена екс-прем’єр-міністр України Юля Тимошенко.