Попов погрожує звільненням главам районів за непідготовлені інвестпроекти

5 Грудня 2011, 19:40

За його словами, «Попов влаштував повний розгін тим главам райадміністрацій, які не виконали його попереднє розпорядження (про підготовку інвестпроектів – Ред.). Дослівно це звучало так: Шановні! Ви можете не приходити на наступну апаратну нараду, а просто залишити заяву про звільнення в моїй приймальні».

Як відомо, повернувшись із США, глава КМДА Олександр Попов розповів про зацікавленість американських бізнес-кіл у потенційно цікавих для інвестування проектах у Києві.

Раніше повідомлялося, що до початку грудня Попов зобов`язав глав РДА і керівників профуправлінь подати на розгляд стратегічного комітету КМДА свої пропозиції до інвестиційних проектів. Планується, що вони будуть реалізовані у рамках Стратегії розвитку Києва до 2025 р.

Як повідомлялось, нещодавно Попов заявив, що для мера Леоніда Черновецького та його найближчого оточення покарання можливе найближчим часом.

Нагадаємо, за даними КМДА, столиці за півроку повернуто 1400 га незаконно розданої землі. Більшість соратників мера Леоніда Черновецького знаходяться під слідством або у розшуку.