Азарова у Львові завтра зустрінуть пікетами

1 Грудня 2011, 18:11

Крім ВО «Свобода», у акції візьмуть участь також чорнобильці, «афганці», студенти. «Також до нас приєднаються медики, вчителі, матері, багатодітні сім'ї, селяни, фермери і всі, хто вважає, що уряд зневажає їхні права», – заявила Сех.

Вона також зазначила, що учасники акції спробують передати прем'єру свої вимоги. Якщо не вдасться цього зробити, оприлюднять їх під час вуличної акції.

«Це і вимоги щодо виконання соціальних гарантій чорнобильців і ветеранів, протест проти пенсійної реформи, проти приватизації селянської землі. Ми нагадаємо голові уряду, що на зарплату працівникам бюджетної сфери Львівської області не вистачає 80 млн грн. Тобто лікарі, вчителі, бібліотекарі залишаться на новорічні свята без зарплати. Зрештою, ми заявимо про свою вимогу відставки уряду Азарова», – заявила Сех.

За її словами, Азаров як прем'єр-міністр відповідальний не тільки за провали роботи уряду, а й за свідому урядову політику наступу на соціальні права українців, податковий тиск на малий бізнес, ігнорування прав громадян, економічну війну проти народу.

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради на сесії 3 листопада прийняли заяву з вимогою відставки уряду Миколи Азарова та розпуску Верховної Ради, які відповідальні за ситуацію в державі.