На Київщині в електричці сталася пожежа

23 Листопада 2011, 09:20

Пожежа виникла у тамбурі останнього вагона та кабіні машиніста. На залізничній платформі станції Триліси вагон відчеплено від електропотягу та відтягнуто на безпечну відстань.

О 23 год. 30 хв. відділенням пожежно-рятувальної служби МНС пожежу ліквідовано. Жертв та постраждалих немає. Затримки руху потягів не було.

Як повідомлялось, 15 листопада на Дніпропетровщині на регульованому залізничному переїзді (перегін Милорадовка – Кудашево) водій легкового автомобіля виїхав на переїзд на червоний сигнал світлофору, в результаті чого сталося зіткнення автомобіля з вантажним потягом.

Нагадаємо, 12 жовтня 2010 року на 116-му кілометрі залізничного переїзду Нікополь-Марганець на Дніпропетровщині 180-тонний локомотив зніс переповнений людьми автобус «Еталон». Маршрутка їхала з приміського селища Городище в Марганець.

На місці аварії загинули 38 людей, у тому числі водій автобуса. Пізніше в лікарнях померли ще 9 постраждалих, а через кілька днів повісився 40-річний інвалід Олег Левченко, у якого в аварії загинула мати.