За масштабне ДТП на Хрещатику відповідатиме постраждалий регулювальник?

15 Листопада 2011, 08:46

«Винним в VIP -ДТП можуть зробити постраждалого даішника. Не стануть зв'язуватися з крутими водіями», – розповідає інспектор ДАІ Костянтин.

За його словами, слідчі начебто вважають, що регулювальник не переконався, що рух на Хрещатику зупинився, а вже дозволив проїзд з перпендикулярної вулиці Прорізної.

«А якщо ще встановлять, що "Бентли" рухався по Хрещатику із швидкістю 60 км/ч, як стверджує його хазяїн, Дима буде винним», – додав колега постраждалого інспектора ДАІ.

Він пояснив, що регулювальник дійсно не може давати дозволяючий сигнал до тих пір, поки не переконається, що це безпечно.

«Але Bentley  мчав як куля – це бачили сотні свідків, є навіть відеозапис. Коли Цілуйко дозволив проїзд з Прорізною, "Бентли" навіть не було видно», – зауважив працівник ДАІ.

Водночас, стало відомо, що у скандальному Bentley сиділа Ольга Джарти. Про це пише газета «Сегодня» з посиланням на інформацію родича.

"Оля почувається добре. Вона не сильно постраждала в аварії. Зазвичай вона їздить із водієм. Як було в цій ситуації, не знаю. Швидше за все, вона сиділа позаду. За кермом любить їздити її старша сестра Вікторія", – розповів родич Джарти.

Нагадаємо, внаслідок ДТП в центрі столиці зіткнулися близько десяти автомобілів, серед яких "Бентлі" і "Мерседес".

Як повідомлялося на форумі Autoua.net, у супроводі "Бентлі" був помічений "Мерседес" з номером АА1225ВР і цей номер нібито закріплений за депутатом від Партії регіонів Олександром Зацом.

Водночас інші ЗМІ повідомляли, що "Бентлі" належить колишньому депутату від БЮТ Руслану Богдану.

Позначки: