Побита Ландіком дівчина збирається позиватися до ЗМІ

8 Листопада 2011, 16:52

Адвокат заявив, що Коршунова «не має жодних претензій до Романа Ландіка», але має претензії до деяких ЗМІ. У той же час заявляти журналістам на камеру, що претензій до Ландіка у неї немає, Коршунова відмовилася.

За словами адвоката Зазимкіна, деякі ЗМІ "поширювали спотворену інформацію". На прохання журналістів уточнити, про які ЗМІ йдеться, Зазимкін назвав телеканал "1 +1".

У свою чергу Коршунова підтвердила, що написала на адресуцієїтелекомпанії лист з проханням спростувати попередню інформацію, у якій "перекрутили зміст подій".

Також скарга подана і в Національну Раду з питань телебачення і радіомовлення. Після того, як Нацрада прийме рішення з даного питання, Коршунова має намір подати на ЗМІ позов до суду.

Нагадаємо, сьогодні почався суд у закритому режимі над сином народного депутата від Партії регіонів депутатом Луганської міськради Романом Ландіком. Він став учасником бійки, що сталася в ніч з 4 на 5 липня в луганському ресторані "Баккара".

Інцидент почався на грунті невдалого флірту депутата з однією з відвідувачок, яка сиділа з подругами за одним із столиків. В інтернеті з'явилися відеозаписи з камер спостереження ресторану, наякихвидно хто кого і як бив.

Під час медичного обстеження потерпілої, медики констатували струс головного мозку, забій шийного відділу хребта, забій м'яких тканин голови, закритий перелом кісток носа.

Те, що сталося,отримало широкий резонанс завдяки засобам масової інформації. Раніше батько Ландіка-молодшогоВолодимир Ландік, заявляв, що його сина обмовили "продажні ЗМІ".

Наприкінці жовтня адвокат Ігор Зазимкін повідомив, що Роман Ландік та побита ним Марія Коршунова підписали мирову угоду.