Москаль: міліція переховує колег, які пограбували ювелірний магазин у Києві

5 Листопада 2011, 11:09

Так, повідомляється, що 30 жовтня цього року в Києві на Троєщині по вул.Радунська, 5-А троє невідомих у чорному одязі та масках здійснили пограбування ювелірного салону. Злочинці побили охоронця, примусили жінку-продавця віддати ювелірні вироби, після чого втекли на автомобілі «Жигулі».

В оперативній інформації, яка надається Міністерством внутрішніх справ Верховній Раді, за період 30, 31 жовтня та 1 листопада в розділі «Найбільш резонансні нерозкриті злочини» інформація про пограбування ювелірного салону відсутня. Не опубліковано її й на офіційному сайті МВС України, додає прес-служба депутата.

«Від працівників МВС України мені стало відомо, що злочин скоїли троє працівників міліції, які  служать у полку патрульно-постової служби Головного управління  МВС України в Києві», – заявив депутат.

«Після розкриття злочину вони були звільнені з органів внутрішніх справ заднім числом, начебто за власним бажанням. Таке звільнення вважається службовим злочином. Крім того, мені стало відомо, що звільнених працівників міліції переховують, боячись оприлюднення подробиць їх злочинної діяльності з усіма подальшими наслідками», – зазначив Москаль.

Нагадаємо, у лютому під час пограбування ювелірного магазину були поранені двоє продавців.