Попов пояснив, що їздить завжди з охороною через перерозподіл землі в Києві

4 Листопада 2011, 09:17

"(Їжджу) на мікроавтобусі моєї охорони. Скажу, (чому). Коли ми розпочали роботу по поверненню великих активів, які незаконно були відчужені у Києва, а це мільярди, десятки мільярдів гривень, і земля, Київміськбуд і інші компанії, то безумовно, це великого задоволення від власників не викликало. Тому мені рекомендували на цей час мати охорону. І сьогодні я маю таку можливість користуватись нею, згідно з законодавством", – сказав Попов.

Водночас він додав, що має власний автомобіль, придбаний за часів, коли він був нардепом.

"Є в мене власний автомобіль. Я його придбав у 2008 році, коли був депутатом Верховної ради. Це Седан Лексус, 3,5 літра", – сказав чиновник.

Водночас він додав, що живе на лівому березі, у Дарницькому районі.

Як повідомлялось, раніше Попов заявив, що не виключає своєї участі у виборах мера Києва, оскільки відчуває підтримку «мешканців мікрорайонів».

Нагадаємо, за даними опитування, проведеного року Київський міжнародний інститут соціології, якби вибори київського мера проходили у першу неділю вересня 27% киян проголосували б за кандидатуру Віталія Кличка.

При цьому, за голову КМДА Олександра Попова проголосували б  14% киян, екс-прем’єра  Юлію Тимошенко – 7%, екс-мера Києва, народного депутата  Олександра Омельченка – 7%, лідера «Громадянської позиції», народного депутата Анатолія Гриценка – 5%.

Доволі велика кількість людей (16%) поки що не визначилися із своїм вибором.