Тюремники переконують, що під час пожежі в Лук’янівському СІЗО ніхто не постраждав

28 Жовтня 2011, 15:51

Зокрема, прес-служба нагадує, що 27 жовтня, вночі, в одному із господарських приміщень корпусу Київського слідчого ізолятора було виявлено задимлення. Було вжито заходів щодо виявлення та усунення його причин, а також недопущення масового загорання. Первинною причиною загорання було встановлено несправність проводки чергового освітлення. На місце події прибув пожежний підрозділ ГУ МЧС в місті Києві.

«З метою збереження життя ув'язнених та недопущення їх отруєння продуктами горіння з камер корпусу до етапного приміщення було виведено понад 400 осіб. За територію Київського СІЗО жодний ув’язнений не вивозився. Жодного постраждалого немає, жодної карети швидкої допомоги на територію СІЗО не заїжджало. Після ліквідації загорання та провітрювання приміщень усі ув’язнені повернулися до своїх камер», – повідомила прес-служба.

Службове розслідування триває.

Нагадаємо, газета "Коммерсант-Украина" з посиланням на Вадима Лісового – свідка події з наметового містечка біля Лук'янівського СІЗО, в якому вже два місяці перебувають прихильники екс-прем'єра Юлії Тимошенко, повідомила, що в результаті пожежі Лук'янівському СІЗО в Києві деякі ув’язнені отримали опіки.

Позначки: