У Азарова платитимуть 80 тис. грн на день за роз’яснення бюджетного кодексу

21 Вересня 2011, 10:54

  Київське ТОВ «Кашт Івент Сервіс» (засновник Гасімов Мікель Лятіф огли), за 74 тис грн. проведе семінар в Ужгороді на тему «Вплив норм Бюджетного кодексу на перерозподіл доходів між державним та місцевими бюджетами в контексті реалізації основних принципів побудови бюджетної системи України». Компанія відома участю в організації Всесвітнього форуму українців.

Ужгородська громадська організація «Центр стратегічного партнерства» (ЦСП) отримала підряди на конференції в інших містах України.

В Одесі ЦСП за 78 тис грн. проведе конференцію на тему «Застосування національних положень (стандартів) бухгалтерського обліку в державному секторі в контексті імплементації Бюджетного кодексу України». У Львові за 79 тис грн на тему «Особливості порядку перерахування до загального фонду місцевих бюджетів надходжень податку на прибуток підприємств та акцизного податку відповідно до норм Бюджетного кодексу». В Донецьку за 79 тис грн на тему «Проблемні питання удосконалення митного законодавства у контексті імплементації Податкового кодексу України».

ГО «Центр стратегічного партнерства» засновано директором Закарпатської філії Національного інституту стратегічних досліджень Світланою Мітряєвою, її заступником Андрієм Крижевським та Миколою Кушніром.

Львівський семінар розраховано на 200 осіб, в решті міст на 120 осіб кожен. Для проведення конференцій організатори не повинні забезпечувати проїзд та проживання учасників.

Нагадаємо, на початку серпня Янукович схвалив Бюджетний кодекс, а також внесення Радою змін до Податкового кодексу, що передбачають перегляд ставок ряду податків, акцизів і зборів.

Бюджетний кодекс парламент прийняв 8 липня.

Читайте також: Кодекс без честі