Тягнибок обурюється, чому львів’яни не займають високі пости в Донецьку

10 Вересня 2011, 10:57

За його словами, у Львові призначено нового директора аеропорту «Львів». «Хлопець з Донецька», – уточнив він. Новий начальник регіональної митниці у Львові – «хлопець, який випадково народився в Макіївці».

Тягнибок вважає, що ці призначення – для розкрадання бюджету. «Чомусь я не чув, щоб зі Львова хтось очолив щось в Донецьку», – додав Тягнибок.

Крім того, він заявив, що Україна сьогодні не йде до азійської диктатури, бо вона (диктатура – Ред.) «вже почала в нас будуватися».

Всі гілки влади, за його словами, повністю узурповані. «Підприємці не те що втікати з бізнесу хочуть, але з України втікати хочуть. Кожен метр кордону проданий, контрабанда йде зі всіх сторін кордону. Зруйновний середній клас», – заявив він.

Нагадаємо, державне підприємство «Міжнародний аеропорт «Львів» отримало нового директора. Ним став виходець із Донецька Роман Гонтарєв.

А 8 вересня у Львові член колегії Держмитслужби України Віктор Бондар представив колективу Львівської митниці новопризначеного начальника митниці. Ним став Денис Пудик, який є також вихідцем з Донеччини.