Янукович стверджує, що низько вклоняється шахтарям за їхній подвиг

28 Серпня 2011, 13:17

За словами Януковича, шахтарська професія є однією з найгероїчніших із усіх мирних професій, фахівці якої своєю щоденною копіткою працею забезпечують добробут мільйонів українців.

«Глибоко переконаний, що завдяки вашій мужності та самовідданості ви й надалі будете примножувати добрі трудові традиції нелегкої праці гірника, сприятимете стабільному соціально-економічному розвитку Української держави, її енергетичній безпеці», – йдеться у привітанні.

За словами президента, «у цей день ми також згадуємо і вшановуємо пам'ять тих, хто не повернувся із забою, за ким і досі сумують матері, дружини й діти».

«Щиро дякую та низько вклоняюся вам за доблесний подвиг і бажаю міцного здоров'я, родинного благополуччя, щастя, добробуту та нових вагомих здобутків в ім'я України», – йдеться у привітанні Януковича.

Як повідомлялось, 26 серпня, Янукович відвідав з робочою поїздкою Донецьку область для вшанування пам'яті загиблих шахтарів та участі у всеукраїнському урочистому зібранні з нагоди Дня шахтаря.

Напередодні його приїзду, суд заборонив шахтарям-інвалідам проводити акцію протесту у Донецьку, мотивуючи своє рішенням «забезпеченням безпеки робочого візиту президента».

На честь приїзду Януковича, на ринку «Господар» у Донецьку підприємці виставити товари за доволі низькими цінами, однак товар не продавали

Один із підприємців ринку пояснив, що «торгівці не хочуть віддавати свій товар за низькими цінами.

«Вони встановили такі ціни лише заради показухи через приїзд Януковича», – зазначив підприємець.