Опозиціонери не розуміють, кого мала на увазі Герман, говорячи про візити до Януковича

25 Серпня 2011, 22:21

Так він прокоментував заяву Герман про те, що всі лідери нинішньої української опозиції ведуть діалог і дуже часто бувають в адміністрації, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

"Це якийсь шантаж від пані Герман. Я якщо кілька разів з нею перетинався, то хіба що десь на якихось телевізійних політичних шоу. Не знаю, що вона мала на увазі", – зазначив Тягнибок.

На уточнююче питання, чи буває він в адміністрації, Тягнибок відповів: "Звичайно, ні".

Водночас, лідер "Громадянської позиції" Анатолій Гриценко у відкритому листі до Герман висловив вимогу письмового підвтердження його візитів до Адміністрації президента.

"Прошу вас надати мені інформацію, яка б документально, тобто (цитую вас) "з абсолютною відповідальністю", підтвердила хоча б один випадок, коли я, Гриценко Анатолій Степанович, кандидат на пост президента на виборах 2010 року… "бував в адміністрації президента" після інавгурації на цей пост Януковича Віктора Федоровича", – пише політик.

Гриценко зазначив, що спілкування представників влади і опозиції не вважає чимось таким, що має засуджуватися чи оцінюватися негативно, але обурився неправдою, поширеною про нього.

Нагадаємо, 24 серпня під час телемарафону "Українська незалежність" Ганна Герман заявила, що на діалог з Віктором Януковичем не йде тільки Юлія Тимошенко, яка не визнала його президентом, а "всі інші колишні кандидати в президенти, всі лідери опозиції, які сьогодні є, дуже часто бувають в Адміністрації президента – я заявляю про це абсолютно відповідально".