Янукович посадив липу

7 Липня 2011, 16:18

Згідно з повідомленням прес-служби, Янукович оглянув відремонтовані Русанівські  бульвар та набережну, де  облаштовані пішохідні та велосипедні доріжки, висаджені газони та квітники. Також там встановлені нові паркові лави та ліхтарі, а на березі Дніпра збудований оглядовий майданчик з альтанкою.

Президент також посадив липу на одній з алей Русанівської набережної.

Як повідомив Януковичу голова КМДА Олександр Попов, у рамках програми з озеленення Києва також вже реконструйовано Липський бульвар, ведуться роботи на бульварі Лесі Українки (їх мають завершити до Дня Незалежності). Крім того, до Євро-2012 буде облаштовано бульвар Тараса Шевченка.

Також планується будівництво «Вербового парку» на Дніпровській набережній, облаштування Харківської та Поштової площ, реконструкція транспортних розв'язок у районі станції метро «Дніпро».

«Глава держави поспілкувався з мешканцями Дніпровського масиву, які, зокрема, подякували Віктору Януковичу за увагу до питань облаштування району, які практично не вирішувалися останні 30 років», – сказано у повідомленні.

«Ми зробили тільки перші кроки і обов’язково наведемо лад», – пообіцяв Янукович.

Нагадаємо, Попов також активно зайнявся каналізаційними мережами Києва. Зокрема, він доручив керівникам профільних структур в управлінні міста провести переговори з дігерами про можливість їхнього залучення до виявлення несанкціонованих викидів каналізаційних стоків у загальну каналізаційну систему міста, у Дніпро та інші водойми столиці.