Екс-міністр Тимошенко очолила телекомпанію

4 Липня 2011, 16:15

«Зараз вона представлена колективу як людина, яка наразі здійснюватиме керівництво компанією у якості кризового менеджера. На посаду президента вона не призначена, тому що, очевидно, будуть якісь структурні зміни. Чи буде посада президента – питання ще не вирішене», – уточнила Красікова.

Сама Красікова, за її словами, минулого тижня написала заяву про відпустку з подальшим звільненням. У відпустку президент «Чорноморки» йде з наступного понеділка, 11 липня, а за місяць звільняється.  «Мені за віком давно було час іти», – пояснила Красікова своє звільнення.

На уточнююче запитання  вона зазначила, що рішення піти з телерадіокомпанії не пов'язане з кримінальною справою, порушеною проти неї: «Чи буду я на посаді, чи ні – кримінальна справа залишиться».

Нагадаємо, що Тетяну Красікову звинувачують в ухиленні від сплати податків. За її словами, справа вже два місяці розглядається в суді першої інстанції.

 Нагадаємо, що засновником «Чорноморської ТРК» є народний депутат («БЮТ-Батьківщина») і керівник кримської організації ВО «Батьківщина» Андрій Сенченко. Людмила Денисова є першим заступником кримської організації партії.