Харківський депутат вважає, що його хотіли спалити за 700 га землі для пенсіонерів

2 Липня 2011, 19:35

Родзинський, який очолює громадську організацію «Народний адвокат», надавав юридичну допомогу дев'яти городнім товариствам, чиї землі без їх відома передали спершу 300 невідомим приватним особам, а потім якійсь фірмі.

Городники, а це 30 тис. родин переважно людей пенсійного віку, подали до суду, який своїм рішенням від 2 червня зобов'язав адміністрацію Харківського району повернути їм землю, яку пенсіонери обробляли ще з радянських часів.

«Допомога пенсіонерам це єдиний можливий привід для замаху», – заявила помічник депутата Тетяна Острогляд, яка спілкувалася з Родзинським після інциденту

За її словами, це замах було скоєно напередодні розгляду апеляції за цим рішенням суду.

Харківське управління МВС у свою чергу повідомляє, що за фактом вчорашнього нападу порушено кримінальну справу. Палії розшукуються.

Як повідомлялось, 1 липня у центрі Харкова намагалися спалити джип Subaru Tribeca, у салоні якого перебував депутат Харківської міської ради Анатолій Родзинський.

Невідома особа кинула пляшку із запальною сумішшю в автомобіль, пляшка потрапила в заднє скло автомобіля, розбилася, сталося всередині загоряння.