У центрі Харкова хотіли підпалити депутата

1 Липня 2011, 21:48

У цей момент в салоні перебував депутат Харківської міської ради від фракції «Сильна Україна» Анатолій Родзинський. Він та його водій зараз перебувають у лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

«На даний момент відомо, що автомобіль рухався у бік проспекту Леніна. Всередині знаходилися дві людини. Нами встановлені особи – це був депутат міської ради Родзинський і його водій, який сидів за кермом. Невідома особа кинула пляшку із запальною сумішшю в автомобіль, пляшка потрапила в заднє скло автомобіля, розбилася, сталося всередині загоряння. Постраждалі доставлені в четверту лікарню, їм надається медична кваліфікована допомога. Мають місце опіки на тілі: у депутата міської ради, за попередніми даними, – 15%, у водія – 30%. Знаходяться в реанімаційному відділенні», – прокурор Дзержинського району Олександр Пєвнєв.

 

За словами Пєвнєва, за даним фактом буде порушено кримінальну справу за статтею «Замах на вбивство».

Начальник Харківського міськуправління міліції Микола Фоменко не підтвердив, що справа буде порушена саме за цією статтею. За його словами, потрібно провести розгляд.

На місці працюють експерти, вибухотехніки. До місця події приїхав начальник міського управління МВС Микола Фоменко та прокурор Харкова Євген Попович.