Згорілий будинок в елітному районі Києва може належати чиновнику з Держмитниці

1 Червня 2011, 11:14

Відомо, що сусідами власника будинку, що вигорів, є зокрема син президента України Олександр Янукович. Житло тут є і у народного депутата від Партії регіонів Сергія Ківалова, а також екс-генпрокурора Святослава Піскуна.

Ківалов запевняє, що його будинок не постраждав. Своїх сусідів він не знає. За його словами, у будинку на Оболонській набережній він зараз не живе, оскільки там ще ведеться будівництво. Чий будинок згорів, Ківалов не знає.

У той же час Піскун стверджує, що був свідком пожежі. «Я був свідком пожежі. Якраз у той час я був на ранковій пробіжці. Однак хто горів, не знаю. Я навіть найближчих сусідів не знаю», – заявив він.

Як зазначає «Газета по-київськи», будинок міг належати екс-заступнику голови Державної митної служби Анатолію Гутнику. Зараз він очолює департамент по тарифах Держмитниці. Як зазначає «Комсомольська правда в Україні», Гутник зараз перебуває у відрядженні у Грузії.

«Чи була пожежа у його будинку,  я не знаю. До мене почали доходити чутки. Наскільки мені відомо, із терміново повертатися із відрядження він не збираєвся», – зазначила помічниця Гутника.

У свою чергу газета «Сегодня», пише, що постраждати міг колишній голова Оболонського району Микола Товкач. Однак сам він це заперечує: «Я взагалі ніколи не мав жодного стосунку до цього містечка (мікрорайон називається «Оазис» і включає в себе котеджі і висотні будинки біля набережної). Я і не знаю, хто там живе. Цими ділянками цікавилося багато відомих людей, однак за ці роки там багато чого перепродали».

За ще однією версією, будинок належав сестрі Софії Ротару – Ауріці. Однак її племінник це також заперечив. «У нас немає нерухомості на Оболоні», – заявив син Ауріки Ротару Руслан.

Як повідомили в МНС, гасіння пожежі у будинку на Оболонській набережній тривало майже три години.

Позначки: