Могильов знає, як уникнути 22 червня провокацій у Львові. Проведе «роз’яснювальну роботу»

14 Травня 2011, 14:42

"Якщо хтось збереться їхати до Львова з якимись акціями, ми проведемо роз’яснювальну роботу", – сказав він. При цьому Могильов запевнив, що нових сутичок представники правоохоронних органів не допустять. "Якісь кровопролиття ми не допустимо", – сказав міністр.

Нагадаємо, Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін 13 травня заявив, що делегація Харківської області 22 червня у Львові вшанує пам’ять загиблих під час Другої світової війни.

Як відомо, 9 травня, після офіційних заходів біля Пагорба Слави і Марсового поля у Львові відбулися зіткнення між представниками патріотичних сил і особами, які святкували День перемоги, – представниками партій КПУ, "Родина", "Русское единство" і ветеранами.

 За даними міліції, внаслідок бійок у Львові постраждали 14 людей, було затримано 9 осіб. При цьому у ВО «Свобода» заявили, що в лікарню потрапили двоє її членів – один з пораненням від пострілу з травматичного пістолета, другий – зі струсом мозку.

Міліція вважає, що ситуацію спровокували «свободівці».

13 травня у Раді під час години уряду міністр МВС Анатолій Могильов заявив, що міліція у Львові на 9 травня діяла правильно і професійно. Декого обіцяв нагородити.