9 травня впевнило «регіоналів», що Янукович головний миротворець України

11 Травня 2011, 23:42

«Президент, як гарант Конституції, вже відреагував на ці події, причому відреагував максимально об’єктивно, щоб розслідували», – зазначив він.

«Депутати Луганської облради мають право на свою точку зору, але робити з цього політику і намагатися якимось чином роздмухувати цей конфлікт, цього немає бути. Президент цього не допустить», – уточнив Мірошниченко.

«На майбутнє ми маємо дуже і дуже зважено ставитись до таких речей», – додав депутат.

Нагадаємо, 9 травня, після офіційних заходів біля Пагорба Слави і Марсового поля у Львові відбулися зіткнення між представниками патріотичних сил і особами, які святкували День перемоги, – представниками партій КПУ, «Родина», «Русское единство» і ветеранами.

За даними міліції, внаслідок бійок у Львові постраждали 14 людей, було затримано 9 осіб. При цьому у ВО «Свобода» заявили, що в лікарню потрапили двоє її членів – один з пораненням від пострілу з травматичного пістолета, другий – зі струсом мозку.

Як заявив лідер Всеукраїнського об'єднання «Свобода» Олег Тягнибок, коментуючи події у Львові, режим Януковича зробив усе, щоби провокації 9 травня відбулися.