Художник і Бог. Останній Вихід. Ч. 4.

26 Жовтня 2024, 15:06

Бог судить всіх, хто не досягли Енергії, не мають Любові, не мають вписаного в собі праведного життя. Їх Книга життя є книгою мертвих. Вони не знайдені в Книзі Живих.1 В них немає Життя як значної Енергії. Нема Любові, нема Енергії, немає правильного життя. Першого неможливо досягти без останнього. Це й означає прийти до Отця через Сина: до Любові через Мудрість.2 Виконання Законів Єдиного. Хто стверджує обернене, брехло і сатана; поскільки брехня не є брехня сама по собі – брехня є інструмент, знаряддя сатани. Стверджувач брехні – сатаноїд; духовний і фізичний погубитель народу. Той, хто несе істину, правду, якою б гіркою вона не була, є подоба Спасителя. Лжеістиною народ гине, істиною спасеться. Істина – і ніщо інше – зробить його воістину вільним.3Це твердження чинне для всіх земель і систем, поки стоятиме світ. Бог, який владарює внутрішньо, на Собі, на Своїх Законах, на Камені Істини як сукупності їх, будує Церкву. Будує продовження кращого в духовному вимірі; диявола не треба вчити, як будувати гірше – воно і так є. І там, де йому існує попуст, де народ не дотримується жодних норм, там нічого не стає. Хто бачить наслідки, а не бачить причин, народовбивця-дурень. У Всесвіті нема нічого, чого б Бог не знав і не контролював, починаючи з кванта. Якщо десь існує процес розпаду, він обумовлений внутрішнім розпадом саме з попередніх причин: відсутності в системі, організмі Богоенергії і Порядку. Порядком же є не порядок на вулицях і подвір’ї, а, найперш в духові, – в інформаційній людині, – в тому, що і керує тілом. І цей порядок є підпорядкованістю Богозакону. Якщо його там нема – Бога в якості Закону – то його, апріорі, не може бути зовні, як і справедливого, чесного, доброчинного життя. Це з галузі самої нездійснимої фантастики, але нікого це не дивує. Мозок на низькій частоті не мислить стратегемно. В нього недостатньо уяви для самих простих речей. Його віра – що все складається саме по собі. Віра в Бога – туфта, як і Бог загалом. Його віра в соціальному маренні, в покладанні на якось там буде, на Будду нездійснимості, в упованні на краще, а не в реальності Бога. Віру в самопокращення людям підсовали 40 років. Вона як збулась, ТАК і збудеться. Я руки на цю тематику списав. Я кричав про це і кричу понад чверть віку. Ніхто не потрудився навіть цих книг – прописних Істин – донести народу. Бог говорить прямо:

– Доки не каятимуться, буде війна.4

То якого вам ще треба рожна?!! Вам хто дасть мир: людина чи Бог?! Це якими треба бути… щоб вірити, сподіватись далі на людську руку? Невже ті, хто вкрали у народу все і підвели його під Гнів Бога, невже ті і їх виплеканці здатні робити Добро народу? Їм однаково скільки вас залишиться – їм для обслуги хватить. Народ сам,– через розкаяння, підпорядкування себе Законові і страх Бога – має стати владою. І керуватися тим, що Бог усе знає і карає не палкою – загальним знищенням, як це було в часі Ісходу. Ми в тому ж стані, тому ж часі, тільки Нового Виходу.

Вихід в Богові – немає іншого!

Бог – це наука жити правильно, а не так, як мені чи моїй групі заманеться. Це запорука життя у наповненні Благом. Істота, народ, людство, які не суперечать Його вимогам, повняться Його Енергією і нею живуть. І звідти походять їх добра влада і матеріальне добро. Істота, народ, людство, які рогатіють проти Вимог, обрізають собі Енергію і ніяк не живуть. Їм припиняється подача Струму з метою нероблення більшого Зла. Питання не в тому, вірить хто чи не вірить в Бога, питання не в тому, в якого вірить/не вірить Бога; питання в тому, що невідповідність вимогам позбавляє Струму Життя. Воно не поступає в форму, структуру, планету, що вийшла з-під Впорядкування. Подобається це чи ні, це чиста фізика Бога. Дім, оснований не на камені, розпадається. Цим Каменем було, є і буде Слово, Заповіді. Вірить хто чи не вірить, Бог реагує на невідповідність, а не на уявлення про причини. Коли ця невідповідність досягає максимуму, настає максимальна Реакція: вона ж Суд. І вона триває доти, доки невідповідне не змінить себе або покине земний план. Бога не цікавлять, віра/невіра в те, що Він є, не цікавлять виправдання вірою і приналежністю до когось, чогось. Це суто земне, з позицій егоїзму, розуміння Бога. «Я кращий», «ми – кращі», «Бог любить нас». Кожен егоїзм сліпий. Бога цікавлять не назви, не самовиправди, не самоуявлення, які, як правило, не простягаються одного життя, Його цікавлять дві речі: наявність Енергії і вписаних в духові Законів. Ось вписані в Книгу життя.

Коли Реакція все ближче, з’являється маса пророків: «у якій валюті це краще пережити», «в яку канаду краще втікати», «що краще придбати: банку тушонки чи банку згущенки? чи те і те разом». Дилем виникає все більше, правдивих відповідей катма. Оскільки розум і так на надриві сил. В якій валюті, куди бігти, чим запастись, дитячі спроби обдурити Бога, давно Ним прораховані, як і повні підземелля й бункери тих, хто вже втекли і запаслись. Куди забіжать, там і знайде. Далі атома Земля ніхто не втече. Урок Біблії полягає в тому, що втікати треба у відповідність Законам. У цьому суть Пасхи, суть Ісходу, як древнього, так і нового, суть спасіння загалом: у втечі від Зла. Його по різному бачать, але мало – в собі. Спасіння в станові, а не в безпечному місці, спасіння в тобі, а не в упованні на милість. Книга Вихід, першосвідоцтво про це, самою назвою говорить: Вихід в Богові – іншого нема.

Народ беззаконець – народ приреченець. Це Істина на всі часи, для всих систем і народів. Це пояснення Слів Бога, що дім на Камені Істин, Законів Бога, вистоїть; дім на брехні, безбожності і своєму хочу – завжди зруйнується.

Художник і Бог. Останній Вихід. Ч. 3.

Коли я тільки почав це стверджувати, я думав, що це буде зрозумілим у першому класі. Що люди приймуть це і будуть жити по Божому, – посутньо по Законах Неба, Законах Всесвіту, – які духовно і є Бог. На Скрижалях не було нічого, крім всім відомих Законів:5

Я Господь

(Бог є Все, пріоритет)

Чти Ім’я

(шануй Мудрість)

Дотримуйсь суботи

(дотримуйсь Покою, що можливо вивченням Мудрості Слова Бога і життям згідно неї; суть у перебуванні мозку на неземній частоті; фізичне нероблення нічого не означає, воно лиш прообраз небесного Покою, повного вимкнення земного ума; в стані Покою мозок отримує Сигнал Життя)

Шануй батька й матір.

(Бога як Отця небесного й Церкву як матір, а також земних батьків, слухайся, шануй їх і помагай їм)

Не вбий

(ні фізично, ні духовно, очорненням і паплюженням, ненавистю і всіляким шкідництвом ближньому, нанесенням йому духовних ран, відмовою в помочі, покиданням напризволяще, втягуванням в залежності, через отруєні продукти, хибну, улесну вухам, інформацію – не вбий; все, що вбиває дух і тіло, є вбивством; вбивця, згідно Закону Бога, платить смертю, якщо не себе, то своїх улюблених, щоб краще спізнав своє Зло на собі)

Не блуди

(не блуди духом і тілом; блудящий тілом блудить розумом: у нього сьогодні одне – завтра друге; подружньо вірний, вірна, вірні в Істині; блуд, який є сьогодні нормою, є самим примітивним самовичерпанням через статеву чакру і притягненням паразитуючих духів; блуд, який вважають безцінністю, одна із форм самознищення; продовжуйте далі і отримаєте наслідки повної депопуляції і відсутності Любові й Щастя)

Не вкради

(не обкради ні фізично, ні ідейно, ні енергетично; кожен, хто крав, брав хабарі, наживався на різних схемах, з часом так само буде обкрадений , або втратить все разом з народом, якщо він весь уражений злом крадійства; доречно знати, що страшні злодії в наступних життях з’являються з усохлими руками; Бог позбавляє сили робити Зло; блудники/блудниці народжуються відворотніми, безплідними, з метою стримання їх зла. У Бога цілий арсенал і вічність часу регулюючих засобів; їх перелік зайняв би томи6)

Не лжесвідч

(не видавай Істину за брехню, а брехню за Істину; Добро не виставляй Злом, а Зло – Добром; носіїв істини не роби ізгоями й брехунами, а брехунів – правдомовцями і своїми правителями; не давай брехні-сатані правити тобою; вбивством Істини вбивається Бог; вбивством Добра Любові вбивається Бог; де вбиті Любов і Мудрість, там вбивається народ: це Закон і пряма співвідносність; як ви, так і Бог; як ви ставитесь до Бога в якості Любові й Мудрості, так Він до вас; Бога як Істину і Любов не об’їхати і не обійти: там, де вбивається Бог, вбивається народ)

Не май жадоби

(ні до грошей, ні до статків, ні до їжі і пиття, ні до чогось іншого; одержимий жадобою не може ні про що думати, як тільки про гроші, статки, накопичення, він з відкритої руки, з принципу віддачі перетворюється в одну загребущість і паразитування; у Всесвіті є два принципи: віддачі і поглинання, відкритої і закритої руки, відкритості і закритості; через першу структуру Енергія Любові протікає, робить її функціональною і щасливою, поскільки в самій Енергії, в її реалізації і є Щастя; через другу не протікає, вона сама себе закрила, перетворюється в паразитарність і гине. Це Закон для всіх структур, галактик, сонцесистем, а не тільки людини. Коли в людстві надрозвинувся споживатизм, грошолюбство, культ насолод, багато людей і народів перетворились в закритість. Це й позбавило їх до решти Енергії. В спробі відкрити їх, спасти хоч деяких, Бог дасть страждання і потрясіння, все те, що сприяє відкритості. Одержимий грошолюбством ніколи не може любити Істину, а в ній і Бога. Істина і Гроші, Гроші і Любов – протилежності. Взаємовиключні речі. Вибір “Гроші, а не Любов”, завжди не на користь Щастю. Спокусившись таким вибором, світ втратив Щастя в якості Енергії Любові Бога. І цим припинив собі життя. Любов, яка багатьом ніщо, і є Життям, а не почуттів проявом. Єдиною життєдайною субстанцією вічності; Отцем, Творильністю Всього. Силою сил, яка і є Еллохім, Ель-ела, Аллах, Ілля. Нема Любові – нема життя. Той Ілля, якого ждали тисячоліттями,7 означав Силу сил. Нема її – і нема життя.

Художник і Бог. Останній Вихід. Ч. 2.

Відновленням подачі Любові відновляється життя. Любов і є Життя. Відсутність Любові автоматично запускає розпад і смерть. Від клітин до суспільства, від людини до цивілізації – один і той же процес.

Наслідки жадоби і віддавання, закритості і відкритості – Смерть і Життя)

Таке значення Заповіді не побажай дому ближнього, жінки ближнього, землі ближнього.8 Це духовний Смисл її. Небесний – ще глибший. Все Слово Бога, як і Закони Його, має небесний, духовний і буквальний Смисл. Що співвідносно душі, духу, тілу, Отцю, Сину, Духу Святому, або Енергії, Інформації, Їх Аурі і Взаємодії в Єдиному Богові. Буква Слова без її енергетичного й духовного розуміння нежива. Тому Священні Писання багатьом незрозумілі і вважаються марницею. Збірником переказів, нічим у порівняні з прилизано, красиво написаними книгами людства. Книга Бога, записана різними авторами, створена Богом так у запобігання профанації, фальсифікації і використання з магічною і злочинною метою. Смисл дає взаємодію з Богом.

Не май заздрості

(не заздри ні славі, ні владі, ні красі, ні багатству, ні успіху й процвітанню, ні всьому іншому, що є у ближнього твого; у нього своє життя і своє щастя, у тебе своє; два життя і два щастя не можуть бути тотожними; щастя не залежить від володіння чимось чи кимось; щастя не є предметом чуттєвих задоволень; щастя є похідним одного – Енергії Любові; май Любов шляхом праведного життя і будь щасливим). Таке духовне значення Заповіді не побажай ні вола, ні осла, ні раба, ні рабині, ні всього, що є у ближнього твого.9 Нерозуміння того, що Слово має закладений Богом Смисл, розділило уми людей з Богом і, зрештою, призвело нечуваної деградації, знеструмлення, живої смерті. Зупинки розвитку і всих позитивних процесів, скочення в енергетичну Долину, і запуску всих негативних процесів по наростаючій; що і є Долиною смерті, станом армагедону. Ті, хто ждуть його як одну фізичну битву, не розуміють, що ця битва давно сталася в них самих. Не на користь них: вона програна ними брехні і Злу, сатані й дияволу, їхнім уловкам і хибностям земного, примітивного розуму. Не знаючи нічого від Істини, не живучи за внутрішнім звелінням Єдиного, вони не знають нічого від Бога, розірвали з ним Заповіт, і не отримують Його Любові в якості Енергії. Стисло процес описаний Богом так: коли примножиться беззаконня, Любов багатьох охолоне: не стане Енергії.10 Небесного Тепла. Енергокомпанія прийшла й обрізала Світло. Радійте: Бога нема, все позволено, завтра буде краще. Богодана Свобода, використана без внутрішнього Закону, не залишається без Уваги. Бог дає свободу дій в рамках Законів. Їх порушення понижує Енергію, зуб за зуб;11 їх дотримання підвищує Енергію: примноження Хлібів.12Їх порушення потьмарює розуміння, око за око.13 Їх дотримання, збільшенням Світла, прозріває розуміння. Нагодовує людину Дивом примноження Риби.14 Риба духовно означає Істину. Велика Риба – велике узагальнення. Мала риба – частковості.15

Для часів Кінця й переходу в нову еру, до загальновідомих десяти, знаючи нові залежності і вкрай низький рівень Любові, Бог додав ще Дві:16

Не май любові до земного

(до красот світу, подорожей, рибалок, полювань, як реальних, так і віртуальних, до машин, дач, палаців, квартир, до всього, що складає земне)

Не май любові до плотського

(до їжі, питва, до чуттєвих насолод, надмірних родинних стосунків, надмірної любові до тварин, своїх близьких і, в цілому, всього, що з плоті) як перше, так і друге, спрямовує Енергію не на розумовий розвиток і відновлення зв’язку з Богом і, таким робом, животворення Ним, а на насолоди плотським і земним, і подальше знеструмлення себе; все, що не розвивається або заважає розвитку інших, жорстко вибраковується. Все, через що не протікає Енергія, засихає. Бог всушує безпліду смоківницю за відмову приносити плоди Добра, робити Добро Ближнім Бога, а не тільки собі-своєму. В стані любові до земного й плотського людина нездала робити Добро Великому, ближньому – країні, Церкві, Божим добрим людям – і приносити Користь Богові. У кожного вона своя. Принесення користі Богу є суттю Першої Заповіді – пріоритетності Бога. Хто думає, що любив Бога, а Користі не приносив, лжець і сатана. Як і той, хто ніякого Бога не любив. Пеклюга вготована обом.

Навіть, якщо людей в світі залишиться десяток, Бог навчить їх Страху Божому і шанобі Його. І з них, а не зпокручів і богоненависників, сотворить Божий світ, нову цивілізацію.

Кому ще не дійшло, що планетарні події і є Його Пришестям у вигляді Сигналу, збільшення Енергоінформації, кому ще не дійшло, що це і є земним Страшним Судом, Поверненням Бога на Землю, подумайте про своїх близьких, про всих і все, що ви любите – це Всьому Кінець. Усим їм. Якщо Ви не окаєтесь.

Вже позавтрім Бог запустить процеси, проти яких війна – менше нічого. Зникатимуть континенти, планета зсередини вибухатиме і йтиме в рознос. Сила Бога, яка в трільйони трильйонів раз сильніша Всесвіту, прийшла на Землю. Це той Вогонь, який Він приніс колись і так бажав, щоб він розгорівся.17 Це Надмогуть, якою буде перечищено все: від віруса до людства, від планети до сонцесистеми щонайменше.

Атом Земля, яким він і є у Бога, назавжди пройметься страхом Бога і шаною Його. Ненавчених і богобезбоязних не залишиться. Бог не прийде вдруге в Тілі, як це хибно тлумачиться Церквами. Ця помилка і призвела до безлічі бід, нерозкаяння й неслуху Бога, що є самим страшним гріхом. Бог не прийде ніколи так, як це хибно виснували з букви Слова.

Бог прийде Блискавкою Великої Любові, Великої Енергії, з Хмари її наелектризованості. Ось суть Сказаного у Даниїла і Луки: це гряду з хмарами.18 З Силою і славою великою. Не треба великої осяжності, щоб зрозуміти, якого це масштабу Зміни. Треба тільки відірватись від земного, не думати про нього і не міряти світ і Бога ним. Це і є сном духовного розуму, сном духу людини, сном над прірвою, сном її передпогибелі.Помутнінням залишків ума від брехні, прахоінформації і опромінень техзасобами. Вже сліпому й безумному зрозуміло, що ніщо із казань земних влад не збувається і не збудеться; вони гріють вуха, а не гріють душі – лестять вухам, а не спасають народ. Вони словосполучень таких не знають, то на скільки не мають намірів робити це?! Вони – кожне! – думає вижити собі і ніжитись до кінця днів у вирійних краях на яхтах. Вони забули спитати в Бога: який Він припас їм вирій? І чи нагріють їх гроші ТАМ? Чи поможе їм їхній бог, якому приносили в жертву країни, народи, дітей Бога.

О, недовге Його терпіння! Час, що й так затягнувся з 93, 2014, може окошитися в щокожну мить. Бог вже понад півсотні раз його переносив. Єдиний спосіб поменшити Гнів і Кару: узгодити себе з Богозаконом, як сказано вище. Заслуга одної Віри – “я й так віруючий” – не приймається до Розгляду.

Бог є Закон, а беззаконня – диявол. Все те, що понижує і спотворює Любов в людині, диявол в ній. Диявол як низька частота і викривлена інформація. Бог не просто Любов, а Любов вищого Енергетичного рівня. Любов як Велика Енергія, як Блискавка Пришестя;19 як озаріння мозку і мислення стратегемами, а не помрачіння прахом любові до земного. Бог в якості Любові відриває від нього і дає жити вічністю, чистим Життям, Чистим Благом, що і є Вознесінням.

Він для цього й Прийшов.

Всі, хто ще встигнуть перетворитись, переживуть все. Силою внутрішнього Життя в них; Силою сил Самого Бога; Силою правильної трансформації Його Енергії і керунком Його Сигналу. Всі, хто вознадіялись на бога грошей і захист бункерів, нехай побільше крадуть, гребуть. Місця, куди вони їх знесуть, і стануть їм найглибшими і безвилазними могилами: порталом до того, кому вони служили і поклонялись. Світ, ними привчений до футболу і ржачки, на порозі океану сліз. Але це єдине, що відкриє мозок і душу йому – до Бога.

Кайтесь і плачте, доки не пізно.

 

PS1

Вікно

Бачив сон про Друге Пришестя. Прокинувся о 4 ранку в жахові від побаченого. Бачив, як люди до останнього будуть поглинуті суєтою і земними турботами, а не Богом. Що в останні часи вони навіть не будуть слухати християн, що їм треба терміново покаятись, слідувати за Христом і рятувати інших від скорого Гніву, який гряде на Всесвіт. Потім я побачив деяких близьких, яким диявол засліпив очі марнотами та думками, “Друге Пришестя, якщо і буде, то потім, і я встигну до нього підготуватись”. Це брехня! Воно прийде абсолютно несподівано. Потім, мені показали, що гряде найсильніша війна на землі. Люди будуть у страхові, але так і не навернуться до Бога. Далі я бачив, як все померкло. Біси з великою силою атакували кожну людину, щоб ті взагалі не хотіли каятись. Люди до останнього слухали їх… Далі я побачив Христа, який прийшов на землю з неймовірною славою!! Але люди були не готові, і біси сміялися з них, радіючи що їм вдалося обдурити їх і заманити з собою. Коли я побачив Христа, Він рухався з нічного Неба з суворим і нещадним поглядом на грішну землю… Був сильний морокотуман, і вночі засяяв силует Христа. Я побачив, як Він почав наближатися, поки не з’явився з імли. Коли Він летів до Землі, все розліталося на шмаття, в тому числі і небо. Ось тоді на людей напав такий страх!!! Вони зрозуміли, вже пізно, і дуже багато піде в пекло, в тому числі й вони. Дітей Божих вже не було, коли Христос прийшов на Землю. Він їх таємно забрав у мить ока, і ніхто про це не дізнався до Пришестя. Потім мені показали, що будуть відчувати ті, хто прийняв рішення «потім каятись». Ті, хто не хотіли кинути марноту, жили у гріхах і думали, що достатньо вірити в душі. Місце, де я перебував, було дуже злим і страшним. Від страху дрижала щелепа. Я розумів, що це назавжди, грядуть вічні страждання там, у пеклі. А ще я бачив перед собою маленьке віконце, мглаве і брудне… В ньому був краєвид неймовірної краси парку і частини будівлі. Також було зрозуміло, де тепер ті, хто йшов за Господом. Крізь вікно я бачив щасливі обличчя праведників у білих одежах, вони там ходили. Я почав стукати, мене ніхто не чув і не бачив. Мені дали знати, що люди бачитимуть це з пекла в знак того, від чого відмовились самі, і цьому не буде кінця. Потім показали, що багато хто буде намагатись пролізти в те вузьке віконце, але не зможе і буде пізно. Що навіть коли я буду попереджати, вони не послухають і будуть вважати, що в них достатньо часу подумати про свою вічність, або потім покаятись, або це все казки… Друзі! Те, що мені дали пережити, це дуже страшно. Я прошу, покайтеся, залиште свій грішний спосіб життя і вірте в Ісуса Христа, слідуючи за Ним. Більшість людей йдуть широким шляхом, як майже весь світ. Той шлях сповнений життя, де ні в чому собі не відмовляєш і живеш для себе. Той шлях веде в пекло. Ми повинні йти вузьким шляхом, який веде до життя, і жити для інших і для Господа, відвернувшись назавжди зла. “Входьте вузькими воротами, бо широкі ворота й просторий шлях, що ведуть до погибелі, і багато йдуть ними; тому що вузькі ворота і вузький шлях, який веде до життя, і небагато знаходять його».20 Ісус сказав: “Я є шлях і істина і життя; ніхто не приходить до Отця, як тільки через Мене».21 Дорогі, покайтеся, поки не пізно, не повертайтесь до грішного життя, слідуючи за Господом. Ніхто не знає, коли ми постанемо перед Богом. Чи буде це природна смерть чи Друге Пришестя, але ми повинні підготувати себе. Вічність, вона нескінченно довга. Переконайтесь, що ви будете проводити її на Небесах.

PS 2

Початок вистави затягнувся, але вона не знята з репертуару.

Це шоу, в яке ніхто не вірить, оскільки привченим до позитиву неприйнятне інакше, обіцяє бути самим вражаючим і незабутнім.

Аж до відновлення початку Мудрості, страху Божого.

Зір, привчений бачити мале, не вміщає велике.

Це абсолютна реакція земного мозку.

Чим менше Любові, тим більше такого сприйняття й розуміння.

Вікно означає розуміння.

Мале вікно – мале розуміння, запізніле усвідомлення:

Виходу нема.

Вже нічого не змінити.

Вузьке вікно– звужене світобачення.

Мутне вікно – помутнілий розум.21

За відсутності Любові мозок згасає,

Люди безуміють від ненависті.

 

Таких промов Бога через сон зараз мільйони.

Це ознака пробудження духовного мозку.

Не ждіте, що Він прийде Сам:

Це хибно виснувала із Букви Слова ідея.

Бог Приходить, як Сигнал.

Імпульсом Великої Надкосмічної Людини – Бога.

Поступово збільшуючи Напругу до розриву стосунків, усталеностей, зв’язків.

Розриву взаємин між близькими, народами й континентами.

Різниця енергії, різниця досвідів, різниця в світобаченні обов’язково призводить до цього.

Незрима Сила, могутніша наднової, розносить матеріальність.

Збільшення Енергії приводить до збільшення ескалації.

Озлоблення, спалахи гніву – невід’ємна частина цього періоду.

Все залежить тільки від його екстраполяції.

Низьке на перепадах Енергії призводить до низького.

До агресії, ненависті й поляризації.

До відчуття нестерпності життя.

До загострення всіх давніх непорозумінь.

До пробудження впечатаного в Карму територій.

До замикання всього у всій Системі.

До спалаху вражди між всим.

До поступового Гніву планети.

Це і є – війна Бога і Художника,

З рознесенням всього в клоччя.

Художник і Бог. Останній Вихід

1 Малахія 3.16, Одкровення 3.5, 20.15

2 Іоана 14.6

3 Іоана 8.32

4 Нова Біблія

5 Вихід 20. 2-17, Второзаконня 5.6-21

6 Нова Біблія

7 Малахія 4.5, 6, Вихід 20.17

8 Там ж

9 Лука 12.49

10 Левіт 24.20

11 Лука 9.12-18

12 Левіт 24.20

13 Іоана 6.9-13

14 Нова Біблія

15 Нова Біблія

16 Лука 12.49, Ієзикиїль 1.4

17 Даниїл 7.13 , Лука 21.27, Одкровення 1.7

18 Матвія 24.27

19 Матвія 7.13,14

20 Іоана 14.6

21 Нова Біблія. У багатьох робочий 1% нейронів мозку.