Торговий дім «Галпідшипник» – провідний постачальник підшипників кочення та ковзання на ринку України

16 Жовтня 2024, 11:48

Підшипники ковзання застосовуються в тих ситуаціях, коли необхідно домогтися мінімального прямого контакту між рухомими поверхнями для запобігання їх зносу. Вони широко використовуються в генераторах і двигунах внутрішнього згоряння, конструкції транспортерів, мостових кранів, лінійних і формувальних машин, ковальських пресів, прокатних станів, вантажопідйомного обладнання, буксів вагонів і верстатів, електромеханічних машин, важких редукторів і текстильного обладнання. Придбати якісні підшипники ковзання та їх типи з гарантією якості та тривалої експлуатації можна на офіційному сайті Торгового дому «Галпідшипник» за посиланням https://shop.galp.com.ua/pidshypnyky/pidshypnyky-kovzannya/.

Підшипники ковзання – чим вони відрізняються?

Підшипник ковзання – це опора, в якій використовується тертя ковзання контактуючих поверхонь. Головною вимогою, яка висувається до матеріалів виготовлення підшипника, є мінімальне значення коефіцієнта тертя. У більшості моделей до місця контакту двох поверхонь подається мастильна речовина, яка необхідна для зниження опору та зменшення кількості тепла, що виділяється.

Головними перевагами використання підшипників ковзання є:

  • проста конструкція;
  • невисока вартість;
  • можливість роботи при високих швидкостях обертання валу;
  • стійкість до високих динамічних навантажень;
  • низький рівень шуму;
  • малі габаритні розміри та вага;
  • деякі моделі підшипників ковзання можна встановити на вали складної конфігурації без необхідності демонтувати встановлених на валу деталей.

Основні типи підшипників ковзання

Залежно від особливостей конструкції та функціональних характеристик підшипники ковзання класифікуються за кількома основними ознаками:

  1. тип навантажень – радіальні, осьові та комбіновані;
  2. конструкція – роз’ємні та нероз’ємні;
  3. тип переміщення – лінійні та обертання;
  4. матеріал виготовлення – метал або полімерний матеріал.

Крім основної класифікації, існують особливі типи підшипників ковзання, які мають специфічні характеристики.

Як замовити підшипник ковзання з доставкою в будь-який регіон країни?

Торговий дім «Галпідшипник» – провідний постачальник підшипників кочення та ковзання на ринку України. Ми пропонуємо своїм клієнтам найкращі моделі від провідних світових та європейських постачальників. Вибрати необхідну модель за технічними параметрами можна в електронному каталозі на нашому сайті.

Позначки: