Тиждень долучився до озеленення Києва разом з телеканалом Сіті

15 Квітня 2011, 12:29

Тиждень долучився до висаджування дерев у промзоні київського району Петрівка.

Зірка телеканалу та ведуча програми «День Сіті» Людмила Добровольська розповіла Тижню про свою участь у акції: «Телеканал Сіті вже другий рік продовжує цю чудесну акцію. Почали з себе. Минулого року ми з Ларисою Лісовою саджали он ті дві ялиночки. Вони прийнялися, це дуже тішить. Цього року вирішили продовжити добру справу. Тому що закликати, то одне, а зовсім інше – робити те, що закликаєш робити інших. Ми з колегами висадили два самшита і на цьому не зупинимося. Зараз ще висадимо туї».

Телеведучу підтримали й інші журналісти. «Кожна гарна ініціатива зустрічає прихильників, і люди починають робити те ж саме», – вважає авторка та ведуча програми «Старий Київ» Олена Моренцова.

 У результаті акції біля офісу телеканалу Сіті за адресою Московський проспект, 21-А було висаджено понад 260 садженців декоративних туй, козацького ялівця та самшиту. Дерева було надано партнером телеканалу Сіті Міським декоративним розсадником «Теремки». Також цьогоріч акцію «Повернемо Києву статус найзеленішої столиці Європи» підтримали громадські організації, компанії, школи та дитячі садочки. Серед них зокрема громадська організація «Збережемо старий Київ», Компанія «Елопак-Фастів», Національний Аграрний університет, НСК «Оліймпійський», Жіночий Комітет «PIT. Uа», дошкільний заклад в Академмістечку № 599 та мешканці Квітневого провулку Києва.

Тиждень закликає читачів долучатися до перетворення Києва на найзеленішу столицю Європи. Акція з озеленення Києва триває до 5 травня 2011 року.