Українські снайпери розповіли про роботу в Бахмуті. Відеорепортаж

31 Грудня 2022, 12:41

На новому відео проєкту «Український Свідок» – місто Бахмут. Двоє снайперів, які воюють проти росіян з 2015-го кажуть про обставини роботи в найгарячішій нині точці фронту.

За словами військового, за одну його зміну, якщо росіяни йдуть на штурм, кількість вражених цілей може налічувати десятки росіян: «Вони навіть не пригинаються, тільки ховаються за будівлями та рештками місцевості».

Хоча спроби штурму Бахмута тривають від 1 серпня, росіяни не полишають спроб. При цьому в Бахмуті залишилось багато жителів. Попри перманентну небезпеку обстрілів, вони займаються буденними справами. В місті навіть працюють аптеки, ринок та інші об’єкти інфраструктури. Комунальники виконують свою роботу. Багато хто з місцевих відмовляється виїжджати: люди живуть у підвалах, а солдати ЗСУ допомагають їм їжею та теплими речами.

Про все це, а також інші деталі дивіться у відео:

«Український свідок» – проєкт, який було створено 25 лютого 2022 року – на другий день після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. Головна задача проєкту – документування подій війни і поширення створених фото і відео-матеріалів в Україні і за кордоном.