Поліція повідомила про пограбування заблокованого в зоні АТО потяга

14 Березня 2017, 13:23

Представник Укрзалізниці після огляду звільненого в Щербинівці тепловоза з вагонами повідомив про розкрадання вантажу та викрадення комплектуючих з потяга. Про це написав у Facebook голова донецької поліції В'ячеслав Аброськін.

"Ситуація є повністю контрольованою правоохоронцями. Скоєння тяжкого злочину, що мало місце протягом тривалого часу, припинено завдяки поліцейським Донеччини, СБУ та іншим правоохоронним органам", – написав він.

Нагадаємо, ввечері 13 березня в СБУ заявили про затримання 43 людей зі зброєю в зоні проведення АТО на Донеччині в районі Торецького, Щербинівки та Курдюмівки. Тим часом, народний депутат Ігор Луценко з посиланням на дані волонтерів заявив, що правоохоронці розгромили редут блокувальників торгівлі з ОРДіЛО біля Кривого Торця (Щербинівка), затримавши близько 30 осіб. Після цього в низці обласних центрів відбулися акції протесту проти затримання блокувальників. Згодом заступниця голови Верховної Ради Оксана Сироїд, посилаючись на отриману від керівництва СБУ інформацію, повідомила, що всіх затриманих у Кривому Торці учасників блокади торгівлі з ОРДіЛО вже звільнили.