Рятувальники знайшли зруйнованим зниклий в Росії Ан-2: екіпаж, ймовірно, загинув

1 Серпня 2016, 09:10

У Росії рятувальники знайшли зниклий напередодні літак Ан-2, наразі вирішується питання про доставку людей до місця падіння. Про це повідомили агентству "Інтерфакс" в прес-службі ГУ МНС по Кемеровській області.

«Вирішується питання про передислокацію рятувальних угруповань до місця виявлення літака», – повідомив представник прес-служби.

Як повідомив агентству "Інтерфакс" представник координаційного центру Сибірського пошуково-рятувального центру, літак був знайдений в районі гори Абатова за 40 км від населеного пункту Крапивинського.

«Група рятувальників Сибірського авіаційно-рятувального центру Новосибірської регіональної пошуково-рятувальної бази виявила літак і доповіла, що він повністю зруйнований. Група рятувальників почала готувати майданчик для посадки рятувального вертольота», – сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що оскільки рятувальники зайнялися облаштуванням майданчика для вертольота, то, ймовірно, екіпаж літака загинув.

Раніше повідомлялося, що літак Ан-2, який вилетів напередодні з Бердська (Новосибірська область) в Красноярськ, під час польоту не вийшов на зв'язок і в місце призначення не прибув. За попередніми даними, на борту перебувають двоє пілотів і бортмеханік, пасажирів немає.

У пошуках задіяно близько 80 осіб з правоохоронних та екстрених служб.