Штаб АТО підбив підсумки “перемир’я”: 28 обстрілів і один поранений боєць

24 Грудня 2016, 21:52

Упродовж дня внаслідок обстрілів терористів один український військовий отримав поранення. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«У результаті провокаційного вогню бойовиків один український військовослужбовець отримав поранення», – йдеться у повідомленні.

«Починаючи з нуля годин 24 грудня, Збройні Сили України суворо дотримуються досягнутих домовленостей стосовно дотримання режиму припинення вогню. Незважаючи на це російські окупаційні війська протягом дня 28 разів обстрілювати наші позиції з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Двічі було здійснено обстріли по одній міні калібру 120 міліметрів в районі населеного пункту Талаківка», – розповіли в штабі.

Читайте також: Унаслідок обстрілу Новолуганського отримали поранення двоє військових – ЗМІ

Нагадаємо, зранку 24 грудня українська сторона СЦКК підтвердила запровадження всеосяжного, стійкого, безстрокового припинення вогню, констатуючи встановлення тиші по всій лінії зіткнення. Однак згодом у штабі АТО повідомили про нові збройні провокації бойовиків. Зокрема, впродовж дня було зафіксовано 23 обстріли позицій сил АТО.