На Київщині впіймали серійного викрадача автівок

24 Березня 2016, 20:59

Поліція затримала викрадача автомобілів, який протягом року займався угонами транспортних засобів у Києві та області. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України.

Згідно з повідомленням, працівники внутрішньої безпеки встановили місцезнаходження викраденого раніше автомобіля марки Тойота.

"Виявивши на території паркувального майданчика у Київській області розшукуваний транспортний засіб, оперативники запросили потерпілого для його впізнання. У цей час зловмисник вирішив забрати незаконно привласнене майно та перевезти авто в інше місце для подальшого перепродажу. Помітивши біля паркінгу оперативників, чоловік намагався втекти, однак спільними зусиллями працівників внутрішньої безпеки та карного розшуку столичної поліції викрадача було затримано", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Києві патрульні поліцейські впіймали зловмисника, який викрав авто разом із таксистом

Крім того, правоохоронці встановили місце, де перебували ще два викрадених транспортних засоби, які раніше зникли на території Києва і Київської області. Ці автомобілі було вилучено, найближчим часом їх повернуть законним власникам.

За даним фактом слідчими поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше в Києві затримали викрадачів елітних автівок.