Азаров обіцяє розібратися, хто і навіщо будує вертолітний майданчик біля могили Шевченка

9 Березня 2011, 12:12

Коментуючи будівництво в Каневі, глава уряду зазначив, що поцікавиться цим питанням.

"Багато що в країні робиться, скажімо, поза полем зору безпосередньо п рем'єра. Я розберуся, і давайте ми дамо офіційне повідомлення з будівництва. Дізнаємося, для чого, може, це укладається в загальну програму велику, яку ми готуємо, до 20-річчя(незалежності України – ред.)", – зазначив Азаров, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Нагадаємо, 1 лютого віце-спікер Микола Томенко заявив, що влада має намір побудувати до Євро-2012 вертолітний майданчик недалеко від місця поховання Тараса Шевченка. На проект пропонується виділити близько 3 мільйонів гривень, зазначив віце-спікер.

У свою чергу Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб назвав "дешевим популізмом" заяви віце-спікера Томенка. "Ну що тут такого?", – дивувався він. За словами Тулуба, Черкащині "сам Бог велів розвивати туристичну інфраструктуру".

Пізніше в.о. голови Держказначейства Олександр Даневич у відповідь на запит народного депутата Остапа Семерака повідомив, що на реконструкцію та будівництво об’єктів Шевченківського національного заповідника та інфраструктури м.Канева у 2011 році за рахунок коштів державного бюджету передбачено 148 млн грн.

Позначки: