У США підняли винищувачі, щоб перехопити літак неподалік від резиденції Трампа

18 Лютого 2017, 18:28

У Флориді для перехоплення літака в повітря підняли два винищувачі F-15. Причиною став літак, який пролетів неподалік від резиденції президента США Дональда Трампа в Палм-Біч та не відповідав на запити. Про це повідомляє Fox News.

"Два F-15 спричинили звуковий удар, коли мчалися зі своєї бази в Хоумстеді, штат Флорида, на перехоплення літака авіації загального призначення, що не відповідав та пролітав поряд із Палм-Біч під час перебування президента Трампа в Мар-а-Лаго", – йдеться в повідомленні.

Винищувачі, вилітаючи на надзвуковій швидкості, створили багато шуму, що налякало місцевих жителів.

Як повідомили в командуванні повітряно-космічної оборони Північної Америки, винищувачам вдалося встановити контакт з повітряним судном.

Раніше повідомлялося, що у кортеж президента США Дональда Трампа, який рухався з аеропорту Палм-Біч у Флориді, кинули камінь, проте він влучив у сусідній з президентським автомобіль.

Нагадаємо, 9 лютого у США невідомий літак небезпечно зблизився з літаком американського президента Дональда Трампа. Літак деякий час рухався на близькій відстані паралельно президентському “Борту номер 1”, хоча повинен був тримати дистанцію приблизно в три морські милі.