У Києві на території підприємства вибухнула цистерна з пальним, є загиблий та травмований

9 Вересня 2020, 11:48

У Києві на території підприємства, що займається торгівлею пальним, у середу, 9 вересня, вибухнула цистерна для транспортування газу. Про це сказала кореспондентові речниця ДСНС у Києві Світлана Водолага.

 

 

"Можливо, це сталось унаслідок газозварювальних робіт. За попередньою інформацією одна людина загинула, одна травмована", – сказала речниця.

Вона додала, що підрозділи ДСНС не залучались, бо внаслідок вибуху горіння не було. Там зараз працюють правоохоронці.

 

Правоохоронці встановлюють обставини вибуху автоцистерни, інформує відділ комунікації поліції Києва.

 

"Сьогодні о 9:32 до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення про вибух автоцистерни на одному з підприємств, що знаходиться на вулиці Віскозній", – йдеться у повідомленні.

 

Попередньо встановлено, що у результаті проведення зварювальних робіт стався вибух автоцистерни, внаслідок чого на місці події загинув 52-річний чоловік, житель Херсонської області, а 33-річного чоловіка доправили до лікарняного закладу з тілесними ушкодженнями.

 

Наразі на місці події співробітники поліції проводять першочергові слідчі дії та встановлюють усі обставини цієї події.

 

Зібрані відомості за цим фактом зареєстровані у Деснянському управління поліції. Проводиться перевірка, за результатами якої цій події буде надана правова кваліфікація.

 

Як повідомлялося, на перегоні «Сокорики-Бехи» у Житомирській області під час руху потягу, який транспортував з Білорусі 64 вагони із бензином і дизельним пальним, стався вибух