Pizza Veterano відкрили в Одесі

14 Січня 2020, 16:26

Піцерію Pizza Veterano відкрили в Одесі. Про це повідомляє Army.Inform

 

 

Pizza Veterano – це соціальний проект, який стартував три роки тому. Здебільшого у закладі працюють учасники бойових дій на Донбасі 

 

У Pizza Veterano в Одесі два власники: ветеран АТО Богдан Чабан і підприємець Олексій Кулик, вони обидва  з Донецька.

 

"Наша піцерія – соціальний проект, – розповідають Богдан і Олексій. – У нас працюють тільки патріоти і ветерани АТО/ООС. Кухар Саша – учасник бойових дій, кухар Віка (позивний Киця) – служила в ДУК "Правий Сектор", адміністратор Віталік – волонтер, житель Донбасу, Катя – теж, вона з міста Селидове.  Перші 10 тих, хто подав заявки на роботу, наразі й працюють. У нас є резерв кадрів із ветеранів АТО, якщо ми ризикнемо далі розвивати бізнес. Ми плануємо відкрити ще одну точку з доставки в одному зі спальних районів Одеси. У нас піца, за яку не соромно. А ще – у нас найкращий колектив. Хочемо, щоб люди не забували, що Україна воює за свою землю і за свій народ. І що війна закінчиться, коли ми повернемося додому – до своїх домівок в Донецьку і в Криму!".

 

Одеса стала п’ятим містом України після Києва, Дніпра, Кривого Рогу, Маріуполя де відкрито піцерії Pizza Veterano.

 

Нагадаємо, 6 листопада 2019 року у Києві у піцерії Veterano Pizza на Софіївській, 8 пройшли обшуки за постановою Печерського районного суду.

Позначки: