Правоохоронці провели обшук у Pizza Veterano в Києві

6 Листопада 2019, 13:05

У Києві у піцерії Veterano Pizza на Софіївській, 8 пройшли обшуки за постановою Печерського районного суду. Про це у вівторок, 5 листопада, повідомив засновник Veterano Group Леонід Остальцев у Facebook.

 

"Прикро про це говорити, але краще я розповім, ніж хто пересмикне. Записую це відео виключно для того, щоб не було маніпуляцій в інформпросторі. Сьогодні в піцерії на Софіївській, 8 був обшук. Постанову на цей обшук дав самий чесний і справедливий суд світу – Печерський", – повідомив Остальцев.

 

 

 

При цьому він уточнив, що двері виламали не в піцерії, а вдома у його помічника.

 

За словами Остальцева, його помічник Дмитро Терещенко подзвонив о 8 ранку і повідомив, що в квартирі, де він прописаний і де проживає його мама, виламують двері. Виявилося, що згідно з постановою Печерського суду "ніяких звинувачень немає, але є підозра, що Діма може бути причетним до замаху на вбивство в Івано-Франківській області у справі Влада Грищенка".

 

Пізніше з'ясувалося, що згідно з постановою суду дозволено проводити обшуки у всіх приміщеннях на вул. Софійській, 8. При цьому стало відомо про серію обшуків в різних місцях.

 

Леонід Остальцев заявив, що вважає постанову суду і дії поліції незаконними.

 

Водночас в адміністрації Veterano Pizza у коментарі Тижню повідомили, що піцерія працює у звичайному режимі.

 

Нагадаємо, до Veterano Group входять піцерія Veterano Pizza, ресторан Veterano Resto, мережа кав'ярень Veterano Coffee, випічка Veterano Brownie, охоронна фірма Veterano Guard, таксі Veterano Cab. Власники всіх цих бізнесів – ветерани АТО. Засновник – Леонід Остальцев.