Поблизу Києва у ДТП загинули двоє військових

9 Липня 2019, 11:27

У ніч на 9 липня на автотрасі Київ-Чоп в напрямку столиці легковик Toyota зіштовхнувся з військовим автомобілем «Газ-32223», у результаті чого двоє військових загинули, один травмувався. Про це у Facebook повідомила прес-служба поліції Київської області.

 

«Аварія сталася о 3-й годині ранку на 65 км автотраси Київ-Чоп в напрямку столиці. За попередніми даними, водій автомобіля Toyota не обрав безпечної швидкості і скоїв зіткнення з військовим автомобілем «Газ-32223», що рухався в попутному напрямку», – йдеться в повідомленні.

 

 

За наявними даними, у результаті ДТП сталося загорання автомобіля «Газ», де перебували дев’ять солдат контрактної служби Збройних сил України. Двоє з них, які знаходились в приміщенні авто для конвоювання засуджених, згоріли на місці події. Водій-військовослужбовець шпиталізований з травмами нижніх кінцівок.

 

 

Зауважується, що на місці дорожньої аварії працювали рятувальники, працівники Слідчого управління поліції Київщини, слідчо-оперативна група Макарівського відділення поліції, медики. 36-річного водія автівки Toyota поліція затримала у порядку ст. 208 КПК України. Транспортні засоби вилучені у якості речових доказів.

 

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Працівники поліції встановлюють усі обставини та причини ДТП. У рамках кримінального провадженнябудуть призначені усі необхідні експертизи.

 

Нагадаємо, у Миколаєві у ніч на 26 лютого унаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули водій та його пасажир – військовослужбовець, ще одна пасажирка, теж військова, була травмована.