Вибух на різдвяному ярмарку у Львові. Кількість постраждалих збільшилася

22 Грудня 2018, 19:45

Внаслідок вибуху на різдвяному ярмарку у центрі Львова за медичною допомогою звернулися п'ять осіб. Про це ввечері 22 грудня під час позачергового засідання комісії ЛМР з питань ТЕБ та НС повідомив начальник управління охорони здоров’я ЛМР Володимир Зуб.

 

За його словами, четверо осіб було доправлен у міську лікарню бригадою "швидкої", ще одна особа звернулася до медиків самостійно.

 

"Усі п’ятеро осіб мають опіки різних частин тіла. Двоє осіб госпіталізовано до реанімаційного відділення у зв’язку з важкістю стану, трьох госпіталізовано в опікове відділення", – повідомив Зуб. 

 

Він уточнив, що одному з постраждалих, який перебуває у реанімації – 50 років.

 

"Решта — молоді люди, приблизно 22−25 років. Усі четверо були (на ярмарку – ред.) під час виконання якихось робіт і отримали виробничу травму. Про п’яту особу отримав інформацію в телефонному режимі, що він самостійно звернувся: чи він допомагав гасити, чи він працівник — інформації ще немає",  – зауважив Зуб. 

 

Нагадаємо, причиною вибуху на різдвяній ярмарці у Львові стало порушення техніки безпеки, а саме використання газових балонів.

Позначки: