Біля Львова військова вантажівка зіткнулася з мікроавтобусом, постраждали цивільні

13 Грудня 2018, 12:42

Біля Львова в четвер, 13 грудня, сталася аварія за участю військового КРАЗу та мікроавтобусу Volkswagen, унаслідок чого постраждали семеро цивільних осіб. Про це повідомляє Військова служба правопорядку в Збройних силах України.

 

 

Зазначається, що ДТП сталася близько 06:30 на об'їзній дорозі Львова, автодорозі "Львів-Тернопіль".

 

"Попередньо встановлено, що через складні погодні умови – сніг та ожеледицю – військова вантажівка вилетіла на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулась із мікроавтобусом. У аварії постраждало семеро цивільних осіб, на даний час медики надають їм усю необхідну допомогу", – йдеться в повідомленні.

 

 

У поліції Львівської області заявили, що в медзаклад доставлено водія та пасажирів мікроавтобуса – усього сімох осіб, троє з яких – неповнолітні.

 

"Зараз на місці зіткнення працює слідчо-оперативна група, правоохоронці встановлюють обставини ДТП та особисті дані учасників події. Медики встановлюють діагнози постраждалим. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження", – додали правоохоронці.

 

Нагадаємо, 10 жовтня в селищі Меліоративне Дніпропетровської області сталася дорожньо-транспортна подія за участі військової техніки та маршрутки, унаслідок якої легкі тілесні ушкодження отримали троє осіб.