Адвокат розповіла про стан наймолодшого з поранених українських моряків, утримуваного в СІЗО у Москві

12 Грудня 2018, 16:45

У середу, 12 грудня, адвокат Олександра Маркова відвідала в московському СІЗО «Матросская тишина» наймолодшого з трьох поранених українських моряків – 18-річного Андрія Ейдера. Про це вона повідомляє на свої сторінці у Facebook.

 

"Осколкове поранення ніг, кульгає, осколок ще не був видалений.Приходить в себе, може пересуватися (і йому навіть не потрібні милиці, але кульгає) і виглядає досить бадьоро, не втрачає почуття гумору. Правда, у Андрія складно згинається коліно і один осколок з ноги ще не витягли", – коментує стан військового Маркова.

 

 

 

Також адвокат додає, що тримається військовий "дуже гідно і мужньо, жартує, з відмінним почуттям гумору".

 

Андрій був поранений разом з Василем Сорокою та Андрієм Артеменко при стрільбі по МБАК «Бердянськ».

 

Нагадаємо, командир групи українських кораблів, захоплених Росією біля Керченської протоки Денис Гриценко не визнав провину у незаконному перетині кордону Росії.

 

Також у вівторок, 11 грудня, український консул відвідав у московському СІЗО шістьох військовослужбовців Військово-Морських Сил Збройних Сил України, захоплених Росією в районі Керченського протоки. За його інформацією стан здоров'я військовополонених задовільний.

 

Як повідомляли раніше, 25 листопада прикордонні кораблі РФ здійснили відверто агресивні дії проти кораблів ВМС ЗС України.

читати ще

показати ще