Бойовики обстріляли Золоте, унаслідок чого окуповані території залишились без водопостачання – Луганська ОДА

11 Грудня 2018, 11:28

У вівторок, 11 грудня, у Луганській області російсько-окупаційні війська обстріляли місто Золоте, унаслідок чого зазнав пошкодження магістральний водопровід і населений пункт залишився без води, також припинене водопостачання на окуповані території. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник Луганської ОДА Юрій Клименко.

 

«Сьогодні внаслідок обстрілу м. Золоте пошкоджений магістральний водопровід діаметром 1200 мм, що призвело до витікання води в обсязі більше ніж 2000 м.куб./год. Місто Золоте залишилось без водопостачання, с. Катеринівка – без електроживлення. Також припинена подача води на окуповані території. На місце аварії виїхали ремонтні бригади, вживаються усі необхідні заходи щодо нормалізації ситуації», – написав він.

 

У Луганської ОДА зауважили, що, незважаючи на приведення у повну бойову готовність, наші війська намагаються не реагувати на провокації та не дати ворогу шанс розв’язати повномасштабні бойові дії.

 

Раніше повідомлялось, що бойовики обстріляли м. Золоте, застосовуючи автоматичні та протитанкові гранатомети, БМП, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.