Українські спортсмени вибороли двадцять три медалі на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх

22 Жовтня 2018, 12:09

22 жовтня до України літаком з Аргентини повернулися переможці, призери та учасники ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор. Про це повідомляє прес-служба  міністерства молоді та спорту.

 

Українські спортсмени на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх в Буенос-Айресі здобули 23 нагороди – сім золотих, вісім срібних та вісім бронзових.

 

За кількістю здобутих нагород у загальнокомандному заліку українська юнацька олімпійська збірна увійшла до десяти кращих серед 206 команд-учасниць.

 

Дякуючи спортсменам за їх досягнення, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов відзначив спільну роботу усієї вітчизняної збірної, всіх, хто доклав зусиль задля здобуття високих результатів.

 

«Щиро вітаю спортсменів, тренерів, лікарів, усіх тих, хто вклав свою душу, серце і свою працю у ваші рекорди, досягнення, у ваші перемоги», – наголосив Міністр.

 

Зауважимо, що у 2018 році на підготовку та участь юнацької збірної у ІІІ Юнацьких Олімпійських іграм з бюджету Міністерства молоді та спорту за окремою програмою було виділено понад 52,5 млн. грн.

 

Як повідомлялося, 22 жовтня Українці здобули дві золоті медалі на Іграх Нескорених.