Прикордонники затримали росіянина, який незаконно перетнув кордон

30 Липня 2018, 15:25

Прикордонники Харківського загону виявили та затримали громадянина Росії, який незаконно перетнув державний кордон поза встановленими пунктами пропуску. Про це повідомляє прес-служба Державно прикордонної служби  у понеділок, 30 липня. 

 

«Уночі прикордонний наряд за допомогою тепловізійного комплексу виявив невідому особу, що рухалася від лінії державного кордону вглиб України. Висунувшись на перехоплення, охоронці державних кордонів затримали 35-річного громадянина Росії. Він незаконно перетнув кордон із Росії до України», – йдеться у повідомленні.

 

Також зазначається, що чоловіка затримали для складання документів про адміністративне правопорушення, а його подальшу долю вирішить суд.

 

Нагадаємо, 10 липня російському журналістові Джону Уоррену Грему Бродерипу на три роки заборонили в'їзд в Україну через порушення правил відвідування анексованого Криму.

 

26 червня стало відомо, що працівники Державної прикордонної служби України не пустили в Україну громадянку Великої Британії, кореспондента російського пропагандистського телеканалу Russia Today Полу Слієр.