На Донбасі бойовики продовжують порушувати “хлібне перемир’я” – штаб ООС

1 Липня 2018, 18:54

В неділю, 1 липня, на Донбасі окупаційні війська продовжують порушувати "хлібне перемир’я" оголошене сьогодні з опівночі. Про це повідомляє прес-центр Об’єднаних сил.

 

Російсько-терористичні підрозділи 7 разів порушили режим припинення вогню на Луганському, Горлівському та Маріупольському напрямках із застосуванням гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

 

Під провокаційним вогнем перебували українські позиції у районі населених пунктів Кримське, Луганське, Гнутове та Водяне. Ворог постійно намагався спровокувати Об’єднані сили на порушення встановленого перемир’я, наголосили у прес-центрі. Втрат серед наших військовослужбовців немає.

 

"Українські захисники цілком контролюють ситуацію, надійно утримують займані рубежі, неухильно дотримуються режиму припинення вогню і не піддаються на провокації ворога" – підкреслили у прес-центрі.
 

Нагадаємо, 30 червня, російські окупаційні війська 26 разів відкривали вогонь по позиціях підрозділів ООС і двічі порушили тишу у перший день "хлібного" перемир’я.