Вибух у Києві. Лікарі повідомили про стан поранених дітей

18 Червня 2018, 16:08

У Києві лікарі клініки "Охматдит" повідомили, що стан однієї дитини, яка постраждали внаслідок вибуху автомобіля, оцінюють як важкий, ще троє дітей перебувають у стабільному стані. Про це в понеділок, 18 червня, повідомляє "ТСН".

 

Як зазначається, 5-річний хлопчик уже почав виходити з коми. Так, 18 червня в нього з'являються ознаки свідомості, але стан дитини залишається важким і він у реанімації.

 

"Зараз дійсно є поступове відновлення свідомості, але цим ми можемо констатувати частковий вихід з коми. Дитина починає виконувати прості інструкції", – заявив нейрохірург, який лікує хлопчика.  

 

За словами матері дитини, медики встановили йому в мозок мікрочіп, який дозволяє стежити за кров'яним тиском. Крім того, вона додала, що син вже намагається сам дихати.

 

Крім того, троє дівчат знаходяться в стабільному стані.

 

"У них ураження очей, однак життя вони не загрожують. Сьогодні однієї з пацієнток офтальмологи спробує видалити з ока осколок", – йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо,14 червня у Києві стався вибух, внаслідок якого постраждали діти. З тілесними ушкодженнями вони госпіталізовані до медичного закладу, двоє з них – у тяжкому стані.

 

За попередньою версією правоохоронців, в салоні автомобіля на рівненських номерах у дворі будинку діти знайшли невідомий предмет, схожий на коробку. Коли вони спробували її відкрити, стався вибух. 

 

15 червня лікарі повідомили, що стан трьох дітей, які постраждали внаслідок вибуху в Києві, оцінюють як середньої важкості, ще одна дитина – у важкому стані.