Вибух у Києві. Лікарі розповіли про стан поранених дітей

15 Червня 2018, 08:24

Лікарі повідомили, що стан трьох дітей, які постраждали внаслідок вибуху в Києві, оцінюють як середньої важкості, ще одна дитина – у важкому стані. Про це в п'ятницю, 15 червня, повідомляє ТСН.Ранок.

 

Як зазначається, діти перебувають у лікарні "Охматдит".

 

"Найменший 5-річний хлопчик у важкому стані. Йому зробили кількагодинну операцію. Медики рятували малюкові очі. Він досі у комі. Стан травмованих трьох дівчаток – двох восьми та 11-річної – після операцій залишається середньої тяжкості", – йдеться в повідомленні.

 

Так, осколкові поранення діти отримали, коли гралися в салоні старої покинутої "Волги" в дворі житлового будинку, у них у руках розірвався невідомий предмет.

 

За словами місцевих жителів, покинута "Волга" стояла відкритою в дворі вже кілька років. Згідно з повідомленням, із власником авто на рівненських номерах правоохоронці вже зв'язалися. Чоловік перебуває не в Києві і твердить, що ні йому, ні родичам не відомо, як вибухівка опинилася в авто.

 

Нагадаємо, у четвер, 14 червня,у Святошинському районі стався вибух, внаслідок якого постраждали діти. З тілесними ушкодженнями вони госпіталізовані до медичного закладу, двоє з них – у тяжкому стані.

 

За попередньою версією правоохоронців, в салоні автомобіля у дворі будинку діти знайшли невідомий предмет, схожий на коробку. Коли вони спробували її відкрити, стався вибух.