Стало відомо, коли ймовірному організатору замаху на Бабченка обиратимуть запобіжний захід

31 Травня 2018, 17:22

Засідання із розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу відносно Германа Бориса Львовича відбудеться о 17 год. 30 хв. у Шевченківському районному суді Києва. Про це повідомляє пре-служба суду у Facebook.

 

"Повідомляємо, що судове засідання із розгляду клопотання про обрання запобіжного заходу відносно Германа Б.Л. призначено на 17 год. 30 хв. в приміщенні Шевченківського районного суду м.Києва за адресою: м.Київ, вул.Дегтярівська, 31-А, зал судових засідань №11 (4 поверх)", – йдеться у повідомленні.

 

Зазначається, що клопотання розглядатиме суддя Світлицька Вікторія Миколаївна.

 

 

Раніше стало відомо, що слідство просить арештувати підозрюваного в організації замаху на російського журналіста-опозиціонера Аркадія Бабченка. Зокрема, він підозрюється за за ч.1 ст.14, ч.3 ст.27, ч.3 ст.258 КК України (організація готування до терористичного акту).

 

Нагадаємо, увечері 30 травня стало відомо, що вбивство російського журналіста Аркадія Бабченка, яке нібито сталося увечері 29 травня у Києві, інсценували Служба безпеки України та сам Бабченко. 

 

Голова СБУ Василь Грицак повідомив, що виконавець замаху на російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченка мав нелегально придбати зброю для закладення "баз" в центральній частині України.