Правоохоронці посилили патрулювання Торецька через обстріли бойовиків

21 Травня 2018, 21:12

Правоохоронці посилили патрулювання Торецька Донецької область через обстріли російсько-окупаційних військ. Про це в понеділок, 21 травня, повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

 

"Ми маємо збільшити присутність поліції на вулицях міста. Сьогодні до Торецька прибувають групи реагування патрульної поліції з Костянтинівки та Бахмуту. Завдання поліцейських – цілодобово забезпечувати публічну безпеку та надавати всебічну допомогу громадянам", – наголосив начальник поліції Донецької області Микола Семенишин.

 

Як зазначається, наразі через обстріли Торецька, які бойовики здійснили 21 травня, до поліції надійшло вісім повідомлень про руйнування: пошкоджено п'ять приватних будинків та центр соціально-психологічної реабілітації дітей, перебито газогін та лінію електропередач.

 

Крім того, у поліції додали, що через обстріл із центру реабілітації, де перебували 36 дітей та 23 працівників, у дитяче відділення місцевої лікарні було евакуйовано 27 дітей, інших – забрали рідні.

 

"Завтра (22 травня – Ред.) хлопчиків та дівчат з лікарні планується перевезти у соціально-оздоровчий центр в Святогірську. Дітей супроводжуватимуть екіпажі поліції", – йдеться в повідомленні.

 

Нагадаємо, вранці 21 травня бойовики обстріляли дитячий реабілітаційний центр на у місті Торецьк. Поліцейським довелося екстрено евакуювати дітей та персонал з-під обстрілу. За даними голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, унаслідок обстрілу околиць Торецька українській військові отримали поранення.