Луценко звинуватив «РИА Новости Украина» у виконанні антиукраїнських атак

15 Травня 2018, 15:00

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявив, що слідство має докази виконання проплачених антиукраїнських атак російською пропагандистською структурою «РИА Новости Украина», в київському офісі якої у вівторок, 15 травня, відбулися обшуки. 

 

 

 

«Прокуратура АР Крим і СБУ сьогодні перейшли до активної фази знешкодження антиукраїнської діяльності чергової російської медіа структури. Після заборони нащадків Геббельса з Рашатудей російські державні пропагандони відкрили в Києві «РИА новости Украина»Слідство має докази виконання добре проплачених антиукраїнських атак цією структурою, участі громадян України ( які одночасно отримали громадянство РФ) в цій дезінформаційній війні. Дії даних осіб підпадають під ознаки статті 111 КК – державна зрада», – написав він на своїй сторінці у Facebook.

 

 

Як повідомлялося, 15 травня у Києві СБУ прийшла з обшуками до офісу російського агентство міжнародної інформації "РИА Новости Украина". Також спецслужба затримала російського пропагандиста Кирила Вишинського.