У Черкасах в школі діти масово втратили свідомість під час лінійки

8 Травня 2018, 11:22

Сьогодні, 8 травня, близько 09:40 екіпаж патрульної поліції отримав виклик про те, що у Черкасах в загальноосвітній школі № 8 по вулиці Оборонній, під час лінійки, великій кількості дітей стало погано. Про це повідомляє прес-служба Управління патрульної поліції в Черкаській області, пише Рrovce.ck.ua.

 

Зазначається, що всього постраждало близько 30 дітей.

 

"Постраждало близько 30 дітей. Обставини та причини встановлюються. На місці працюють рятувальні служби. Поліція забезпечує охорону громадського порядку", – йдеться у повідомленні.

 

Наголошується, що батьки  масово забирають дітей зі школи додому.

 

Нагадаємо, 2 травня прес-служба Генпрокуратури повідомила, що прокуратура Одеської області 27 квітня скерувала до суду обвинувальний акт щодо колишнього заступника Одеського міського голови, яку підозрюють у службовій недбалості, що призвела до загибелі дітей в таборі "Вікторія".

 

У ніч на 16 вересня в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі згоріла двоповерхова дерев'яна будівля. У результаті загинуло троє дітей. Поліція відкрила провадження ч.2 ст.270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

 

Раніше мер Одеси Геннадій Труханов відсторонив низку чиновників через пожежу в дитячому таборі Вікторія. Розслідування трагедії досі триває. 

 

Як повідомлялося, 3 жовтня прокуратура вручила підозру колишньому посадовцю Одеської міськради у справі щодо пожежі в оздоровчому комплексі «Вікторія».

 

11 жовтня 2017 року Приморський районний суд Одеси обрав запобіжний захід колишньому заступнику міського голови Геннадія Труханова Зінаїді Цвірінько, яку підозрюють у службовій недбалості, що призвела до загибелі дітей в таборі Вікторія, у вигляді особистого зобов'язання.