Трамп запідозрив Путіна у спробі “посіяти хаос в США”

29 Квітня 2018, 17:29

Президент США Дональд Трамп заявив, що президент Росії Владімір Путін міг наказати російському адвокату Наталії Весельницькій "посіяти хаос" в США. Про це повідомляє CNN.

 

На думку Трампа, така підозра виникла після того, як Весельницька заявила, що була інформатором Кремля, коли зустрічалась з посадовцями президентської кампанії Дональда Трампа 2016 року.

 

Варто зазначити, що Дональд Трамп-молодший зустрічався з Весельницькою, щоб вивідати у неї можливий компромат на кандидата від демократів Хілларі Клінтон. Тоді вона заперечувала свої зв'язки з Кремлем, але нещодавно заявила, що була інформатором і працювала на Юрія Чайку, який на той час був генеральним прокурором РФ.

 

За словами президента США, дії Весельницької могли бути зроблено для того, щоб посіяти хаос в США у відповідь на рішучі дії американської адміністрації, вжиті проти Росії.

 

Нагадаємо, речниця МЗС України Мар'яна Беца у рамках послання президента РФ Владіміра Путіна до Федеральних зборів заявила, що Росія погрожує ядерними ударами.

 

 

Так, 1 березня Владімір  Путін оголосив послання до Федеральних зборів РФ. Він заявив, що Російська Федерація створила новітню зброю, зокрема крилату ракету з надпотужною ядерною установкою, невразливу для ПРО і ППО, підводний безпілотник, новітню лазерну зброю.

 

 

Своєю чергою міністерство оборони США повідомило, що не здивоване заявами президента Росії Владіміра Путіна щодо нової ядерної зброї та наголосило, що американські військові готові захищати свою країну.