ГПУ отримала офіційне повідомлення про затримання одного з організаторів “тітушок” у Франції

12 Квітня 2018, 21:39

Генеральна прокуратура Україна в четвер, 12 квітня, отримала офіційне повідомлення про затримання у Франції Армена Саркісяна, якого українські правоохоронці вважають організатором груп "тітушок" під час Революції Гідності. Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

 

Водночас вона додала, що ГПУ буде готувати документи для його екстрадиції.

 

"ГПУ отримала сьогодні офіційне повідомлення про затримання у Франції Армена Саркісяна, одного з організаторів груп "тітушок" під час Євромайдану, та готуватиме документи для його екстрадиції в Україну", – йдеться в повідомленні.

 

 

Як повідомлялося 12 квітня, у Франції затримали Армена Саркісяна, якого українські правоохоронці називають організатором груп "тітушок" під час Революції Гідності. За даними Авакова, щодо нього обраний запобіжний захід – особисте зобов'язання виконувати усі судові приписи до 19 травня.

 

Нагадаємо, 2 лютого 2015 року глава МВС Арсен Аваков повідомив, що правоохоронці встановили особи керівників злочинних груп, які вербували "тітушок" для боротьби з активістами Євромайдану. За його словами, на координації групи "тітушок" був Армен Саркісян, якого шукає Інтерпол.