“П’ята колона шкварчить”. Луценко розповів про результати масштабних обшуків у кількох областях України

14 Березня 2018, 11:34

Прокуратора Автономної Республіки Крим разом з Службою безпеки України в рамках протидії підривній антиукраїнській діяльності провели 28 обшуків у різних областях України. Про це на своїй сторінці у Facebook написав генеральний прокурор України Юрій Луценко.

 

"П'ята колона шкварчить", – написав Луценко.

 

 

Зокрема у Херсонській області виявлена переписка з антиукраїнським центром. У якій йшлося про завдання організувати рішення місцевими радами імпічмент президента за винагороду в 25 тисяч доларів.

 

 

У Харківській області вилучені карти мостів і переправ, патрони, гранати, пластид з електрозапалом, а також 50 тисяч доларів та грошові картки Росбанку.

 

 

У Львівській області вилучили записи з підготовленим виступом на міжнародній конференції з підтримкою окупації Криму Росією.

 

 

Нагадаємо, раніше Служба безпеки України провела понад 25 санкціонованих обшуків у різних регіонах України в осіб, зокрема у працівників ЗМІ, які сприяють країні-агресору в проведені антиукраїнських акцій. 

 

Під час обшуків вилучено пропагандистські матеріали, зброя, вибухівка та багато інших доказів підривної роботи проти нашої країни.

 

Відомо, що серед обшукуваних осіб є представники ЗМІ, зокрема журналіст Юрій Лукашин.